(download als pdf)

Het programma voor de eerste Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag op 17 juni is bekend. En een ding is zeker: het wordt een bijzondere en zeer interessante dag voor arbeidsdeskundigen uit alle disciplines. Je kunt je nu inschrijven voor deze dag. Doe dat snel, want er is plaats voor maximaal 450 arbeidsdeskundigen!

De NVvA, de SRA en het AKC willen arbeidsdeskundigen stimuleren om het beste uit zichzelf en hun vak te halen en hen faciliteren om altijd 'up to date' te zijn. Daarom is er nu de Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag. Op 17 juni zijn verdiepende, leerzame en inspirerende colleges en workshops voor arbeidsdeskundigen uit alle disciplines. Het programma is gericht op houding en gedrag van de arbeidsdeskundige, kennisontwikkeling en vakkundig handelen. Van de kracht van non-verbale communicatie tot evidenced based handelen en het succesvol coachen van cliënten richting een nieuw perspectief.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het programma of schrijf je hier meteen in. Tip: meld je tijdig aan om zeker te zijn van jouw plek in het college en de workshops van je keuze. Zijn ze toch volgeboekt dan is er vast een andere die je kan kiezen, er is aanbod genoeg!