donderdag 7 april, 2005

Heeft u ook wel eens moeite om op internet goede informatie op het gebied van werk, (preventie van) ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en reïntegratie te vinden? Dan biedt de website www.ehbw.nl wellicht uitkomst. Met de zoekfunctie op deze website kunt u zoeken in 300 websites, afkomstig van ruim 150 instanties: ministeries, vakbonden, werkgeversverenigingen, patiëntenverenigingen, CWI, UWV en grote particuliere sites.

Diverse informatiebronnen
Op www.ehbw.nl, een initiatief van de Commissie Het Werkend Perspectief (CWP), worden informatie en bronnen in diverse vormen aangeboden: via veelgestelde vragen en documenten, maar ook via helpdesks en internetgroepen. Relevante informatie van partnersites wordt dagelijks door EHBW.NL gescand en thematisch gebundeld.

Doelgroepgericht
Een groot voordeel van de website is dat alle informatie doelgroepgericht wordt aangeboden. Bij het betreden van de website kunt u aangeven of u werknemer, werkgever, werkzoekende of professional bent. Door thema's te selecteren en uw zoekcriteria te verfijnen komt u snel uit bij de informatie die u zoekt. Dus: ziet u op internet door de bomen het bos niet meer? Probeer dan eens de website www.ehbw.nl!

Laatste nieuws